Hitta åkeri i Glimåkra

Annons:
I orten Glimåkra finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Glimåkra. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Glimåkra som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Glimåkra. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Glimåkra hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Glimåkra så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Glimåkra så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Glimåkra. Det finns flera olika åkerier att välja på i Glimåkra och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Glimåkra

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Glimåkra vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Glimåkra Flistransport AB
Boalt
280 64 GLIMÅKRA


Glimåkra Åkeri AB
Hittarpsv. 3
280 64 GLIMÅKRA


Svenssons Åkeri I Glimåkra AB
Hittarpsv. 3
280 64 GLIMÅKRA


Wibergs Åkeri AB
Hittarpsv. 3
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Transportfirmor i Glimåkra

Många av de olika åkerierna i Glimåkra från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Glimåkra kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Glimåkra

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Glimåkra innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Glimåkra så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Glimåkra kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Glimåkra.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Glimåkra som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.