Hitta åkeri i Genarp

Annons:
I orten Genarp finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Genarp. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Genarp som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Genarp. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Genarp hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Genarp så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Genarp så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Genarp. Det finns flera olika åkerier att välja på i Genarp och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Genarp

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Genarp vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bertil Ohlsson Mark & Underhåll AB
Hans Ringares v. 6
247 71 Genarp


Genarps Bulk AB
Hjortstigen 5 A
247 72 GENARP


Genarps Åkeri AB
Kamrerg. 12
247 70 GENARP


Håkans Hästtransporter
Lindbo gård
274 93 Skurup


Mats Jönssons Maskin O Åkeri
Gödelöv 171
247 98 GENARP


Mats Maskin Och Åkeri AB
Gödelöv 171
247 98 GENARP


Önneslövs Åkeri AB
Björnstorp 876
247 98 GENARP

Annons:

Transportfirmor i Genarp

Många av de olika åkerierna i Genarp från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Genarp kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Genarp

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Genarp innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Genarp så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Genarp kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Genarp.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Genarp som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.