Hitta åkeri i Fleninge

Annons:
I orten Fleninge finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Fleninge. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Fleninge som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Fleninge. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Fleninge hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Fleninge så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Fleninge så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Fleninge. Det finns flera olika åkerier att välja på i Fleninge och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Fleninge

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Fleninge vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

JRL Fleninge AB
Västkustvägen 257
254 77 FLENINGE


LN Transport AB
Fleningev. 272
254 77 FLENINGE

Annons:

Transportfirmor i Fleninge

Många av de olika åkerierna i Fleninge från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Fleninge kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Fleninge

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Fleninge innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Fleninge så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Fleninge kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Fleninge.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Fleninge som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.