Hitta åkeri i Fjälkinge

Annons:
I orten Fjälkinge finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Fjälkinge. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Fjälkinge som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Fjälkinge. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Fjälkinge hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Fjälkinge så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Fjälkinge så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Fjälkinge. Det finns flera olika åkerier att välja på i Fjälkinge och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Fjälkinge

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Fjälkinge vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Björklunds Grus AB
Österslövsvägen
290 34 FJÄLKINGE


Cesram Lars Nilsson
Ärkebiskopens v. 101
290 34 FJÄLKINGE


Engdahl, Anders
Kolamossev. 9
290 34 FJÄLKINGE


Håkan Welins Åkeri AB
Capollov. 11
290 34 FJÄLKINGE


J.K. Bilservice
Killevadsv. 24
290 34 FJÄLKINGE


Jörgenssons Åkeri AB, Leif
Maglestensv. 11 Bäckaskog
290 34 FJÄLKINGE


Kennet Persson Åkeri AB
Landöv. 437
290 34 FJÄLKINGE


Kiaby Express AB
Bäckaskogsv. 25
290 34 FJÄLKINGE


Ola Anderssons Åkeri, Barum
Barumsv. 634
290 34 FJÄLKINGE


Trolle-Ljungby Transport AB
Trolle-ljungby
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Transportfirmor i Fjälkinge

Många av de olika åkerierna i Fjälkinge från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Fjälkinge kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Fjälkinge

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Fjälkinge

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Fjälkinge innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Fjälkinge så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Fjälkinge kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Fjälkinge.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Fjälkinge som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.