Hitta åkeri i Eket

Annons:
I orten Eket finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Eket. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Eket som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Eket. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Eket hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Eket så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Eket så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Eket. Det finns flera olika åkerier att välja på i Eket och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Eket

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Eket vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bloms Åkeri Eket AB
Villav. 14
286 95 EKET


Ekets Bemanning Och Transport AB
Smedjebacken 9
286 95 EKET

Annons:

Transportfirmor i Eket

Många av de olika åkerierna i Eket från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Eket kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Eket

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Eket

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Eket innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Eket så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Eket kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Eket.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Eket som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.