Hitta åkeri i Billesholm

Annons:
I orten Billesholm finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Billesholm. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Billesholm som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Billesholm. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Billesholm hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Billesholm så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Billesholm så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Billesholm. Det finns flera olika åkerier att välja på i Billesholm och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Billesholm

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Billesholm vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Cederbergs Åkeri I Karlstad AB
Skruvg. 1
267 71 Billesholm


Eks Vakthundar & Transport AB
Risekatslösav. 254
267 71 Billesholm


Kirpa Åkeri
Sångg. 3
267 71 Billesholm


Roger Ewanders Åkeri AB
Hultetv. 7
267 74 BILLESHOLM


Sandberg & Ardenviks Transport AB
MAGASINGATAN 10 10
267 73 Billesholm


Startplattan 461208 AB
Fiberg. 3
267 73 Billesholm


Vili Transport AB
Bäckstigen 6
267 74 BILLESHOLM

Annons:

Transportfirmor i Billesholm

Många av de olika åkerierna i Billesholm från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Billesholm kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Billesholm

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Billesholm innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Billesholm så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Billesholm kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Billesholm.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Billesholm som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.