Hitta åkeri i Abbekås

Annons:
I orten Abbekås finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Abbekås. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Abbekås som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Abbekås. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Abbekås hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Abbekås så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Abbekås så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Abbekås. Det finns flera olika åkerier att välja på i Abbekås och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Abbekås

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Abbekås vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Abbekås Kyl & Frystransporter AB
Hedv. 1
274 56 Abbekås


Abbekås Åkeri AB
Sockenv. 34
274 56 Abbekås

Annons:

Transportfirmor i Abbekås

Många av de olika åkerierna i Abbekås från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Abbekås kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Abbekås

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Abbekås

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Abbekås innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Abbekås så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Abbekås kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Abbekås.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Abbekås som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.