Hitta åkeri i Kisa

Annons:
I orten Kisa finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 14 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kisa. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kisa som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Östergötland län som ligger nära dig som bor i Kisa. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kisa hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kisa så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kisa så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kisa. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kisa och eventuellt även i närliggande städer i Östergötland län.

Åkeri i Kisa

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kisa vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Fröjds Åkeri i Kisa AB
Hitthem Sörgården
590 39 Kisa


Grantomta Åkeri AB
Fröåsa Grantomta 1
590 39 Kisa


Janne Berglunds Åkeri AB
Västra v. 37
590 37 Kisa


Jansson, Leif Kross & Åkeri
Brokullen Vimmerbyvägen
590 39 Kisa


Kimek Industriservice AB
Linnég. 50
590 36 KISA


Kisa Frakt AB
Vimmerbyvägen
590 38 KISA


Lundahls Åkeri & Service AB, Per
Nyg. 43
590 36 KISA


Mats Nilsson Åkeri AB
Dagsverksg. 11
590 36 KISA


N-I Nilsson Åkeri I Kisa AB
Brostorpsg. 5
590 36 KISA


Nilsson Timmertransporter Kisa, AB
Millingetorp Ekbacka
590 39 Kisa


Pär Lindsmyr Åkeri Kisa
Nyg. 17 K
590 36 KISA


Stefansson & Petersson Åkeri AB
Trädgårdslundsv. 8
590 38 KISA


Sven-Ove Karlsson Åkeri
G. Eksjöv. 6
590 37 Kisa


Tk Buss Kisa AB
Tegelbruksv. 6
590 39 Kisa

Annons:

Transportfirmor i Kisa

Många av de olika åkerierna i Kisa från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kisa kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kisa

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kisa innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kisa så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kisa kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kisa.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kisa som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för