Hitta åkeri i Kimstad

Annons:
I orten Kimstad finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kimstad. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kimstad som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Östergötland län som ligger nära dig som bor i Kimstad. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kimstad hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kimstad så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kimstad så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kimstad. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kimstad och eventuellt även i närliggande städer i Östergötland län.

Åkeri i Kimstad

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kimstad vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

All-Åkarn I Norrköping AB
Gustavslund 1
610 20 Kimstad


Jms Entreprenad & Transport AB
Kvarnlyckev. 3
610 20 Kimstad


Kimstad El&Tele
Barrskogsv. 8
610 20 Kimstad

Annons:

Transportfirmor i Kimstad

Många av de olika åkerierna i Kimstad från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kimstad kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kimstad

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kimstad

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kimstad innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kimstad så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kimstad kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kimstad.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kimstad som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för