Hitta åkeri i Laxå

Annons:
I orten Laxå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Laxå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Laxå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Örebro län som ligger nära dig som bor i Laxå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Laxå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Laxå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Laxå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Laxå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Laxå och eventuellt även i närliggande städer i Örebro län.

Åkeri i Laxå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Laxå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Barevents I Sverige AB
Skogshyddan
695 32 Laxå


Camillas Transport AB
Öfwerströmsg. 10
695 30 Laxå


Gradin Investment AB
Aulins v. 1
695 32 Laxå


Herrafallets Åkeri AB
Jungfrustigen 10
695 32 Laxå


Larssons Åkeri AB, Karl Benny
Lantbruksvägen 2
695 30 Laxå


OxAB AB
Oxhult 4
695 91 LAXÅ


Persson Transport i Laxå AB, Anders
Klämma
695 91 LAXÅ


Sjöberg I Laxå AB
Villag. 4
695 30 Laxå


Strålins Entreprenad AB
Diktarstigen 5
695 32 Laxå

Annons:

Transportfirmor i Laxå

Många av de olika åkerierna i Laxå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Laxå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Laxå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Laxå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Laxå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Laxå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Laxå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Laxå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.