Hitta åkeri i Zinkgruvan

Annons:
I orten Zinkgruvan finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Zinkgruvan. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Zinkgruvan som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Örebro län som ligger nära dig som bor i Zinkgruvan. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Zinkgruvan hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Zinkgruvan så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Zinkgruvan så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Zinkgruvan. Det finns flera olika åkerier att välja på i Zinkgruvan och eventuellt även i närliggande städer i Örebro län.

Åkeri i Zinkgruvan

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Zinkgruvan vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Dahlqvist Åkeri i Zinkgruvan AB, H
Åmmebergsv. 35
696 76 ZINKGRUVAN


Malmö Lorry Express AB
Åmmebergsv. 25
696 76 ZINKGRUVAN


Tybble Åkeri AB
Tjälltorp 39
696 96 ZINKGRUVAN

Annons:

Transportfirmor i Zinkgruvan

Många av de olika åkerierna i Zinkgruvan från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Zinkgruvan kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Zinkgruvan

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Zinkgruvan

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Zinkgruvan innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Zinkgruvan så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Zinkgruvan kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Zinkgruvan.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Zinkgruvan som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.