Hitta åkeri i Vittangi

Annons:
I orten Vittangi finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Vittangi. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Vittangi som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Vittangi. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Vittangi hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Vittangi så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Vittangi så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Vittangi. Det finns flera olika åkerier att välja på i Vittangi och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Vittangi

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Vittangi vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bengt Falcks Åkeri AB
Åsv. 2
980 10 Vittangi


Björx I Vittangi, AB
Muotkas v. 11
980 10 Vittangi


Hanssons Åkeri i Vittangi AB
Ollasbyv. 19
980 10 Vittangi


Jan Johanssons Åkeri
Välimaav. 18
980 10 Vittangi


Johanssons Transport I Vittangi
Centralv. 15
980 10 Vittangi


Johanssons Åkeri AB, Jan
Sjöv. 9
980 10 Vittangi


Mikael Falcks Åkeri, AB
Åsv. 2
980 10 Vittangi


Vildon
Sjöv. 11
980 10 Vittangi

Annons:

Transportfirmor i Vittangi

Många av de olika åkerierna i Vittangi från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Vittangi kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Vittangi

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Vittangi innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Vittangi så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Vittangi kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Vittangi.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Vittangi som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.