Hitta åkeri i Vidsel

Annons:
I orten Vidsel finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Vidsel. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Vidsel som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Vidsel. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Vidsel hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Vidsel så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Vidsel så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Vidsel. Det finns flera olika åkerier att välja på i Vidsel och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Vidsel

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Vidsel vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Granlunds Frakt AB
Bredsel 66
942 95 Vidsel


Granlunds Transport AB
Bredsel 66
942 95 Vidsel


Unbyns Bilfrakt Rune Larsson Aktiebolag
Nedre Brännmarksv. 14
942 95 Vidsel


Westerlunds Entreprenad
S. Storfors 11
942 95 Vidsel

Annons:

Transportfirmor i Vidsel

Många av de olika åkerierna i Vidsel från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Vidsel kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Vidsel

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Vidsel

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Vidsel innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Vidsel så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Vidsel kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Vidsel.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Vidsel som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.