Hitta åkeri i Tärendö

Annons:
I orten Tärendö finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Tärendö. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Tärendö som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Tärendö. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Tärendö hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Tärendö så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Tärendö så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Tärendö. Det finns flera olika åkerier att välja på i Tärendö och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Tärendö

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Tärendö vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bertil Ojas Entreprenad AB
Saittarova 82
980 61 TÄRENDÖ


Entreprenör Sune Isaksson HB
Heinonen 13
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Transportfirmor i Tärendö

Många av de olika åkerierna i Tärendö från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Tärendö kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Tärendö

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Tärendö innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Tärendö så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Tärendö kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Tärendö.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Tärendö som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.