Hitta åkeri i Sikfors

Annons:
I orten Sikfors finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sikfors. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sikfors som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Sikfors. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sikfors hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sikfors så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sikfors så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sikfors. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sikfors och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Sikfors

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sikfors vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Piteå Bulk & Transport AB
Sikforsv. 49
942 94 SIKFORS


Öhgrens Åkeri AB
Sikforsv. 99
942 94 SIKFORS

Annons:

Transportfirmor i Sikfors

Många av de olika åkerierna i Sikfors från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sikfors kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sikfors

Sikfors är en småort i Piteå socken i Piteå kommun. Före 2010 klassades orten som en tätort. Sikfors ligger vid Piteälven som där har en dammbyggnad med ett nytt kraftverk insprängt i berggrunden. Dominerande inom ortens näringsliv är sågverksföretaget Stenvalls Trä AB.

Yta: 72 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sikfors

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sikfors innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sikfors så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sikfors kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sikfors.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sikfors som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.