Hitta åkeri i Seskarö

Annons:
I orten Seskarö finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Seskarö. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Seskarö som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Seskarö. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Seskarö hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Seskarö så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Seskarö så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Seskarö. Det finns flera olika åkerier att välja på i Seskarö och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Seskarö

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Seskarö vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Servicegubben P-E Isaksson
Timmerv. 25
953 94 Seskarö


Seskarö Last & Transport AB
Skogsstigen 6
953 94 Seskarö

Annons:

Transportfirmor i Seskarö

Många av de olika åkerierna i Seskarö från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Seskarö kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Seskarö

Seskarö (finska: Seittenkaari) är en tätort i Haparanda kommun och en cirka 20 kvadratkilometer stor ö i Haparanda skärgård. En serie broar förbinder (sedan 1978) Seskarö och några mellanliggande öar med fastlandet. Ön har cirka 500 invånare.

Yta: 161,52 hektar
Invånarantal: 491, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Seskarö

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Seskarö innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Seskarö så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Seskarö kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Seskarö.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Seskarö som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.