Hitta åkeri i Sangis

Annons:
I orten Sangis finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sangis. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sangis som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Sangis. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sangis hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sangis så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sangis så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sangis. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sangis och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Sangis

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sangis vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

ATG Lindkvist Åkeri, AB
Kyrkv. 2
952 72 Sangis


Bodens Entreprenad Aktiebolag
Villav. 37
952 72 Sangis


Erland Lindkvist Åkeri
Gamlav. 9 B
952 72 Sangis


M Lindqvist Åkeri
Gamlav. 15
952 72 Sangis


Nyströms Skogsmaskiner AB
Danielsv. 9
952 72 Sangis

Annons:

Transportfirmor i Sangis

Många av de olika åkerierna i Sangis från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sangis kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sangis

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sangis

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sangis innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sangis så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sangis kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sangis.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sangis som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.