Hitta åkeri i Rosvik

Annons:
I orten Rosvik finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Rosvik. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Rosvik som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Rosvik. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Rosvik hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Rosvik så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Rosvik så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Rosvik. Det finns flera olika åkerier att välja på i Rosvik och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Rosvik

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Rosvik vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Christer Lindbergs Åkeri AB
Trundöv. 6
945 33 Rosvik


Lindbergs Åkeri AB, Christer
Trundöv. 6
945 33 Rosvik


Trundavans Trailer Transporter, AB
Trundöv. 366
945 34 ROSVIK


Åkerlunds Åkeri i Piteå AB, L-G
Råholmen 37
945 34 ROSVIK

Annons:

Transportfirmor i Rosvik

Många av de olika åkerierna i Rosvik från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Rosvik kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Rosvik

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Rosvik

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Rosvik innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Rosvik så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Rosvik kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Rosvik.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Rosvik som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.