Hitta åkeri i Piteå

Annons:
I orten Piteå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Piteå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Piteå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Piteå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Piteå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Piteå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Piteå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Piteå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Piteå och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Piteå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Piteå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bengvalt AB
Blåbärsstigen 29
941 41 PITEÅ


Franssons Spol & Sug, AB
Kantarellv. 10
944 71 PITEÅ


Industri & Teknik Konsult I Piteå AB
Bryggarg. 14
941 63 PITEÅ


Lindqvists Åkeri AB, Bröderna
0911 - 667 80Mattias Hällgrens Åkeri och Fastigheter AB
Björkg. 31
941 36 PITEÅ


Nils-Jöns Bygg & Golv AB
Renöv. 47
941 41 PITEÅ


Norr Schakt Mining AB
Tallåsg. 15
941 64 Piteå


SST Svensk Ståltransport AB
Batterig. 8
941 47 PITEÅ


Sjöbergs Åkeri
Voltg. 1
941 47 PITEÅ


Westerlunds Transport AB
Vägen västerut 97
941 65 PITEÅ

Annons:

Transportfirmor i Piteå

Många av de olika åkerierna i Piteå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Piteå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Piteå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Piteå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Piteå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Piteå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Piteå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Piteå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.