Hitta åkeri i Pajala

Annons:
I orten Pajala finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Pajala. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Pajala som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Pajala. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Pajala hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Pajala så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Pajala så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Pajala. Det finns flera olika åkerier att välja på i Pajala och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Pajala

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Pajala vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Fredricksons Gräv & Traktor AB
Peräjävaara 135
984 91 Pajala


Gepa Åkeri AB
Vinkelg. 10
984 31 Pajala


Norrbuss
Kaunisvaara 66
984 91 Pajala


Norrtrafik AB
Kaunisvaara 66
984 91 Pajala


P Dalshälls Åkeri AB
Kaunisvaara 126
984 91 Pajala


Pajala Betong AB
Niva 9
984 91 Pajala


Pajala Transport AB
Pajala
984 32 PAJALA


RoggaS Åkeri
Kirunav. 142
984 31 Pajala

Annons:

Transportfirmor i Pajala

Många av de olika åkerierna i Pajala från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Pajala kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Pajala

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Pajala innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Pajala så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Pajala kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Pajala.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Pajala som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.