Hitta åkeri i Övertorneå

Annons:
I orten Övertorneå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 17 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Övertorneå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Övertorneå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Övertorneå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Övertorneå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Övertorneå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Övertorneå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Övertorneå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Övertorneå och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Övertorneå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Övertorneå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Anderssons Entreprenad i Övertorneå
Soukolojoki 31
957 92 övertorneå


Ar Skogstransporter, AB
Alkullen 73
957 91 ÖVERTORNEÅ


Bröderna Funck AB
Villav. 34
957 32 övertorneå


Bröderna Junttis Åkeri, AB
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Bröderna Sirviö Åkeri AB
Niskanpää 83
957 92 övertorneå


Flibio AB
Villav. 34
957 32 övertorneå


Junttis Entreprenad & Timmer AB
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Junttis Åkeri AB, Bröderna
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Korpilombolo Träfrakt AB
Kuivakangas 216
957 92 övertorneå


Maaherras Åkeri AB
Korva 104
957 92 övertorneå


Maanrakennus Ja Kuljetusliike Arvo Riekkola OY Finland Fil
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Mra Transport & Markbyggnad AB
Hemv. 15
957 31 ÖVERTORNEÅ


Napapiirin Kuljetus Sverige AB
PJ Frakt AB
Häggv. 5
957 32 övertorneå


Polcirkelns Konsult & Miljö AB
Övre Kuivakangas 232
957 92 övertorneå


Savilahtis Åkeri AB
Kuivakangas 247
957 92 övertorneå


Simus Åkeri AB, Lennart
Matarengiv. 69
957 32 övertorneå

Annons:

Transportfirmor i Övertorneå

Många av de olika åkerierna i Övertorneå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Övertorneå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Övertorneå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Övertorneå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Övertorneå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Övertorneå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Övertorneå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Övertorneå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.