Hitta åkeri i Överkalix

Annons:
I orten Överkalix finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Överkalix. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Överkalix som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Överkalix. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Överkalix hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Överkalix så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Överkalix så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Överkalix. Det finns flera olika åkerier att välja på i Överkalix och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Överkalix

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Överkalix vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Allsjärv Maskin & Entr AB
Allsjärv 60
956 92 överkalix


Allsåns Åkeri AB
Hedv. 8
956 32 överkalix


Dans Åkeri i Överkalix AB
Furunäs 25
956 92 överkalix


Flink, Matz Erik Larsson
Kangis 119
956 91 ÖVERKALIX


Flinks Åkeri AB
Kangis 119
956 91 ÖVERKALIX


Gårdskarln I Överkalix AB
Vännäsberget Stickersv. 2
956 92 överkalix


J. Tegelid Transport AB
Gyljen Herrgårdsv. 7
956 91 ÖVERKALIX


Ljungbergs Last & Transport AB
Vännäsv. 60
956 92 överkalix


Mats Johansson Rep & Maskin Åkeri
V. Nybyv. 46
956 92 överkalix


Mats Johanssons Åkeri I Överkalix AB
V. Nybyv. 46
956 92 överkalix


Mickes Transport & Maskin
Gyljen Kvarngränd 10
956 91 ÖVERKALIX


Perssons Åkeri i Överkalix AB
Vännäsv. 87
956 92 överkalix


Roger Lindbäcks Linje Trafik O Taxi
Kölmjärv 53
956 99 ÖVERKALIX


Sebut AB
Bulandsg. 4
956 31 ÖVERKALIX


Svensk Logistik & Uthyrning AB
Hedv. 10
956 32 överkalix


Tjers Bryggeri AB
Björkv. 3
956 32 överkalix


Överkalix Lastbilcentral
Bagarv. 27
956 32 överkalix


Överkalix Maskin & Miljötransport AB
Gyljen Herrgårdsv. 16
956 91 ÖVERKALIX

Annons:

Transportfirmor i Överkalix

Många av de olika åkerierna i Överkalix från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Överkalix kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Överkalix

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Överkalix innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Överkalix så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Överkalix kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Överkalix.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Överkalix som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.