Hitta åkeri i Öjebyn

Annons:
I orten Öjebyn finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 14 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Öjebyn. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Öjebyn som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Öjebyn. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Öjebyn hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Öjebyn så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Öjebyn så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Öjebyn. Det finns flera olika åkerier att välja på i Öjebyn och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Öjebyn

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Öjebyn vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Arne Jonssons Åkeri AB
Hammarv. 16
943 36 öjebyn


Bröderna Lindqvist Åkeri AB
Mejselv. 11
943 36 öjebyn


Eklunds Åkeri Moskosel AB
Fagottgränd 2
943 32 öjebyn


Gräsetableringar i Piteå AB
Mejselv. 3
943 36 öjebyn


Hellströms Bygg AB
Spikv. 9
943 36 öjebyn


Hyrsam
Hammarv. 28
943 36 öjebyn


Johanssons Åkeri i Öjebyn AB
Garagev. 6
943 31 ÖJEBYN


Kusttrafik I Piteå AB
Prylv. 7
943 36 öjebyn


När & Fjärr Transporter i Norrbotten AB
Nyckelv. 5
943 36 öjebyn


Pohjanen & Ström Transport i Piteå, AB
Spikv. 5
943 36 öjebyn


Tommy Lundström Åkeri AB
Mandoling. 12
943 33 ÖJEBYN


Åströms Åkeri AB, Roger
Prylv. 7
943 36 öjebyn


Öhmans Livsmedelstransporter AB (Ölab)
Mejselv. 6
943 36 öjebyn


Öquist Åkeri AB, Leif
Arrendeg. 9
943 35 ÖJEBYN

Annons:

Transportfirmor i Öjebyn

Många av de olika åkerierna i Öjebyn från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Öjebyn kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Pris för åkerier och transportfirmor i Öjebyn

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Öjebyn innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Öjebyn så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Öjebyn kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Öjebyn.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Öjebyn som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.