Hitta åkeri i Norrfjärden

Annons:
I orten Norrfjärden finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Norrfjärden. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Norrfjärden som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Norrfjärden. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Norrfjärden hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Norrfjärden så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Norrfjärden så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Norrfjärden. Det finns flera olika åkerier att välja på i Norrfjärden och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Norrfjärden

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Norrfjärden vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

B. Harry Perssons Åkeri AB
Tullnäsv. 300
945 91 NORRFJÄRDEN


Isakssons Åkeri i Piteå AB
Harrbäcken 230
945 91 NORRFJÄRDEN


Johansson Rolf Åkeri AB
Kopparnäsv. 102
945 91 NORRFJÄRDEN


Lundman Åkeri AB
Harrbäcksv. 10
945 32 Norrfjärden


Nordvirke AB
Tullnäsv. 348
945 91 NORRFJÄRDEN


Norrfjärdens Entreprenad, AB
Jönsbyv. 42
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Transportfirmor i Norrfjärden

Många av de olika åkerierna i Norrfjärden från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Norrfjärden kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Norrfjärden

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Norrfjärden innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Norrfjärden så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Norrfjärden kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Norrfjärden.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Norrfjärden som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.