Hitta åkeri i Niemisel

Annons:
I orten Niemisel finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Niemisel. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Niemisel som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Niemisel. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Niemisel hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Niemisel så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Niemisel så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Niemisel. Det finns flera olika åkerier att välja på i Niemisel och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Niemisel

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Niemisel vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Krokträsk Skog & Transport AB
Krokträsk 75
955 95 NIEMISEL


Lars-Göran Larssons Åkeri
Forsnäs 181
955 95 NIEMISEL


Lidbergs Terrängtransport HB
Skogsbacken 12
955 95 NIEMISEL


Niemisels Bensin O Diversehandel
Forsnäs 181
955 95 NIEMISEL


Nilsson, Tord Lage Ragnar
N. Niemisel 305
955 95 NIEMISEL


Svanbergs Alltjänst
Niemisels Station 93
955 95 NIEMISEL

Annons:

Transportfirmor i Niemisel

Många av de olika åkerierna i Niemisel från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Niemisel kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Niemisel

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånarantal: 106, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Niemisel

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Niemisel innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Niemisel så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Niemisel kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Niemisel.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Niemisel som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.