Hitta åkeri i Luleå

Annons:
I orten Luleå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 17 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Luleå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Luleå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Luleå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Luleå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Luleå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Luleå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Luleå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Luleå och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Luleå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Luleå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Alviks Trafik AB
Alviksv. 87
975 93 LULEÅ


Anders Lendholms Åkeri AB
Kolabergsv. 31
975 98 Luleå


Brj Åkeri i Luleå AB
Altersundsv. 152
975 97 LULEÅ


Brändöbussen AB
Gårdsv. 13 A
973 47 Luleå


Henrikssons Transporter i Luleå AB
Rutviks Byav. 510
975 96 Luleå


Isakssons Åkeri i Luleå AB, Kurt
Vackerbacken 9
975 94 Luleå


J Kran, AB
Björköv. 259
975 61 Luleå


Johansson Åkeri AB, Thomas
Backarv. 9
975 98 Luleå


Klövern Forest AB
Smalbyv. 35
975 91 LULEÅ


Kran & Specialtransport
Torpslingan 13
973 23 Luleå


Lejans Gård
Ängesbyv. 662
975 98 Luleå


Näslunds Trafik AB
Skutg. 2
973 41 Luleå


Per Åke Sandqvist Åkeri AB
Mjölkuddsv. 207
973 43 Luleå


Schenker AB
Centralv. 21
973 45 Luleå


Styrsnäckan, AB
Ersnäsv. 65
975 92 Luleå


Vikströms Åkeri AB
Besiktningsv. 13
973 45 Luleå


le Kerttus Åkeri AB
Torpslingan 2
973 47 Luleå

Annons:

Transportfirmor i Luleå

Många av de olika åkerierna i Luleå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Luleå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Luleå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Luleå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Luleå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Luleå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Luleå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Luleå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.