Hitta åkeri i Lappträsk

Annons:
I orten Lappträsk finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lappträsk. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lappträsk som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Lappträsk. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lappträsk hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lappträsk så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lappträsk så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lappträsk. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lappträsk och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Lappträsk

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lappträsk vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Kärrbäcks Åkeri AB, Rune Korpi
Kärrbäck 349
952 96 LAPPTRÄSK


Waara Åkeri AB, Gunnar
Anttila 47
952 96 LAPPTRÄSK

Annons:

Transportfirmor i Lappträsk

Många av de olika åkerierna i Lappträsk från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lappträsk kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lappträsk

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Pris för åkerier och transportfirmor i Lappträsk

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lappträsk innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lappträsk så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lappträsk kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lappträsk.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lappträsk som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.