Hitta åkeri i Lansjärv

Annons:
I orten Lansjärv finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lansjärv. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lansjärv som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Lansjärv. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lansjärv hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lansjärv så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lansjärv så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lansjärv. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lansjärv och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Lansjärv

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lansjärv vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Albin Vikmans Åkeri AB
Ängesån 77
956 98 Lansjärv


Johansson Åkeri AB, Roland & Conrad
Kyrkv. 14
956 98 Lansjärv


Roland O Conrad Johanssons Åkeri HB
Kyrkv. 14
956 98 Lansjärv

Annons:

Transportfirmor i Lansjärv

Många av de olika åkerierna i Lansjärv från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lansjärv kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lansjärv

Lansjärv är en by i och småort i Överkalix kommun. Redan på 1600-talet fanns det bofasta i Lansjärv. I augusti 2003 blev det känt för allmänheten att man gjort vissa fynd gjorda i Rackberget. Fynden beräknas vara cirka 8 000–10 000 år gamla.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lansjärv

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lansjärv innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lansjärv så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lansjärv kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lansjärv.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lansjärv som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.