Hitta åkeri i Korpilombolo

Annons:
I orten Korpilombolo finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Korpilombolo. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Korpilombolo som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Korpilombolo. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Korpilombolo hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Korpilombolo så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Korpilombolo så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Korpilombolo. Det finns flera olika åkerier att välja på i Korpilombolo och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Korpilombolo

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Korpilombolo vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bergström & Söner, Schakt & Trafik AB
Narken 321
980 60 Korpilombolo


Bröderna Wennbergs Åkeri
Bygeln 1
980 60 Korpilombolo


Rantatalo Skogsmaskiner AB, Kurt
Bergv. 58
980 60 Korpilombolo


Stefan Keskitalos Åkeri AB
Teurajärvi 213
980 60 Korpilombolo

Annons:

Transportfirmor i Korpilombolo

Många av de olika åkerierna i Korpilombolo från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Korpilombolo kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Korpilombolo

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Korpilombolo

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Korpilombolo innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Korpilombolo så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Korpilombolo kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Korpilombolo.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Korpilombolo som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.