Hitta åkeri i Kiruna

Annons:
I orten Kiruna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kiruna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kiruna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Kiruna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kiruna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kiruna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kiruna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kiruna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kiruna och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Kiruna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kiruna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Alviks Trafik AB
Vibratorv. 5
981 38 KIRUNA


B R W Bergentreprenad AB
Gruvfogdeg. 1 A
981 36 KIRUNA


Backheds Åkeri, Sven-Åke
Smedsg. 4 A
981 37 Kiruna


Bdx Företagen AB
Forv. 13
981 38 KIRUNA


Bröderna Turovaaras Åkeri AB
Industriv. 13
981 38 KIRUNA


Erik Suikki Service AB
Glaciärv. 2 C
981 44 Kiruna


Evert Lundgrens Åkeri Aktiebolag
Hjalmar Lundbohmsv. 61 A
981 39 Kiruna


Fjällborg Göran Åkeri
Rymdv. 46
981 45 KIRUNA


Iivaris Åkeri
Maskinv. 1
981 38 KIRUNA


Jens Johansson I Vittangi AB
Medaljörv. 47
981 41 KIRUNA


Kiruna Bilfrakt, AB
Industriv. 26
981 38 KIRUNA


Kiruna Budbilar AB
0980 - 180 80Kiruna Mejerifrakt AB
Maskinv. 1
981 38 KIRUNA


Last & Terräng Häggroths Traktor AB
Ställverksv. 23
981 38 KIRUNA


Mekka Åkeri, AB
Dübeng. 31 B
981 40 Kiruna


Nikkaluokta Alltransport
Nikkaluokta 1103
981 99 Kiruna


Söderlinds Åkeri AB
Maskinv. 20
981 38 KIRUNA


Vittangi Åkeri AB
Ställverksv. 33
981 38 KIRUNA

Annons:

Transportfirmor i Kiruna

Många av de olika åkerierna i Kiruna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kiruna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kiruna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kiruna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kiruna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kiruna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kiruna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kiruna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.