Hitta åkeri i Kalix

Annons:
I orten Kalix finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 14 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kalix. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kalix som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Kalix. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kalix hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kalix så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kalix så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kalix. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kalix och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Kalix

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kalix vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Berblo Konsult
Centrumv. 64
952 32 Kalix


Harilas Gräv-och Åkeri AB
Kaptensv. 5
952 63 Kalix


Henrikssons Åkeri AB, L & P
Tullg. 4
952 62 KALIX


Kalix Timmerfrakt AB
Villav. 21
952 61 Kalix


Kusttransport i Kalix AB
Morjärvsv. 36 B
952 35 KALIX


L-Transporter, AB
N. Parkg. 7
952 34 Kalix


Mikael Sandbergs Åkeri
Lappkullv. 56
952 51 KALIX


Mörks Skogstransporter AB, S-E
Småkvarn 31
952 92 Kalix


Mörks Åkeri AB, E
Smedsg. 27
952 63 Kalix


Petterssons Transport I Kalix AB
Månsbyn 131
952 91 KALIX


R K:s Bilservice HB
Rudträskv. 6 B
952 41 Kalix


Sandberg Betong & Åkeri AB
Svetsv. 6
952 61 Kalix


Trafikbolaget Andersson & Co AB
Strandg. 26
952 33 KALIX


Ture Sandqvists Åkeri
Ryssbält 134
952 91 KALIX

Annons:

Transportfirmor i Kalix

Många av de olika åkerierna i Kalix från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kalix kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kalix

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kalix innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kalix så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kalix kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kalix.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kalix som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.