Hitta åkeri i Kainulasjärvi

Annons:
I orten Kainulasjärvi finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kainulasjärvi. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kainulasjärvi som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Kainulasjärvi. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kainulasjärvi hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kainulasjärvi så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kainulasjärvi så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kainulasjärvi. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kainulasjärvi och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Kainulasjärvi

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kainulasjärvi vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bergström & Svanlöv Transport AB
Byav. 102
980 65 Kainulasjärvi


Scandinavisk Specialtransport AB
Svanlövs Åkeri HB
Mestosvaara 1
980 65 Kainulasjärvi

Annons:

Transportfirmor i Kainulasjärvi

Många av de olika åkerierna i Kainulasjärvi från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kainulasjärvi kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kainulasjärvi

Kainulasjärvi är en småort i Pajala kommun i Sverige. Byn ligger i Tärendö socken, 19 kilometer söder om kyrkbyn Tärendö och 2 kilometer öster om ån Narkausjoki.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kainulasjärvi

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kainulasjärvi innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kainulasjärvi så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kainulasjärvi kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kainulasjärvi.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kainulasjärvi som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.