Hitta åkeri i Juoksengi

Annons:
I orten Juoksengi finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Juoksengi. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Juoksengi som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Juoksengi. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Juoksengi hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Juoksengi så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Juoksengi så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Juoksengi. Det finns flera olika åkerier att välja på i Juoksengi och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Juoksengi

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Juoksengi vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Lennart Rautilas Åkeri AB
Ripv. 3
957 23 JUOKSENGI


Polcirkelns Åkeri OY
Mäkiv. 8
957 23 JUOKSENGI


Öystiläs Taxi O Buss, HB
Ripv. 17
957 23 JUOKSENGI

Annons:

Transportfirmor i Juoksengi

Många av de olika åkerierna i Juoksengi från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Juoksengi kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Juoksengi

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Juoksengi

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Juoksengi innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Juoksengi så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Juoksengi kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Juoksengi.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Juoksengi som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.