Hitta åkeri i Jokkmokk

Annons:
I orten Jokkmokk finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 14 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Jokkmokk. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Jokkmokk som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Jokkmokk. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Jokkmokk hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Jokkmokk så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Jokkmokk så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Jokkmokk. Det finns flera olika åkerier att välja på i Jokkmokk och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Jokkmokk

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Jokkmokk vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bilfrakt i Jokkmokk AB
Wästfeltsg. 10
962 33 Jokkmokk


Enboms Åkeri AB
Talvatisg. 47
962 31 Jokkmokk


Gn:s Ekonomitjänst
Föreningsg. 2 A
962 32 JOKKMOKK


Gustavzon Åkeri i Jokkmokk AB
Blåbärsstigen 30
962 33 Jokkmokk


Hedlunds Bilfrakt AB
Vaikijaurv. 13
962 32 JOKKMOKK


Isakssons Åkeri AB, Conny & Peter
Talvatisg. 3
962 31 Jokkmokk


Jokkmokks Lastbilcentral AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk


Kents Viltförädling
Forellstigen 4
962 33 Jokkmokk


Kvickströms Transport
Vaikijaur 598 C
962 99 Jokkmokk


Palmgrens Trafik AB
Polg. 17
962 33 Jokkmokk


S. Sandströms Mark & Byggledning - Sandströms Fastigheter
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


Sandströms Grävmaskiner AB
Storg. 2
962 33 Jokkmokk


Sudok Transport AB
Wolfsg. 21 A
962 32 JOKKMOKK


Ulf Erikssons Transport
070 - 635 72 17


Annons:

Transportfirmor i Jokkmokk

Många av de olika åkerierna i Jokkmokk från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Jokkmokk kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Jokkmokk

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Jokkmokk innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Jokkmokk så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Jokkmokk kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Jokkmokk.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Jokkmokk som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.