Hitta åkeri i Hortlax

Annons:
I orten Hortlax finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 1 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Hortlax. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Hortlax som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Hortlax. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Hortlax hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Hortlax så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Hortlax så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Hortlax. Det finns flera olika åkerier att välja på i Hortlax och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Hortlax

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Hortlax vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

J K N Åkeri i Hortlax AB
Vallinsudden 45
944 91 Hortlax

Annons:

Transportfirmor i Hortlax

Många av de olika åkerierna i Hortlax från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Hortlax kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Hortlax

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Hortlax

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Hortlax innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Hortlax så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Hortlax kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Hortlax.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Hortlax som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.