Hitta åkeri i Harads

Annons:
I orten Harads finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Harads. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Harads som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Harads. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Harads hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Harads så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Harads så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Harads. Det finns flera olika åkerier att välja på i Harads och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Harads

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Harads vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Assar Norberg Transport AB
Kamrumv. 10
960 24 Harads


Belá Rentransport HB
Forsnäs 206
960 24 Harads


Henrikssons Åkeri i Harads AB
Edeforsv. 13
960 24 Harads


Multcon Multi Consulting, AB
Edeforsv. 62
960 24 Harads


Storsands Åkeri, AB
Storsand 29
960 24 Harads

Annons:

Transportfirmor i Harads

Många av de olika åkerierna i Harads från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Harads kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Harads

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Harads

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Harads innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Harads så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Harads kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Harads.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Harads som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.