Hitta åkeri i Haparanda

Annons:
I orten Haparanda finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 15 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Haparanda. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Haparanda som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Haparanda. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Haparanda hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Haparanda så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Haparanda så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Haparanda. Det finns flera olika åkerier att välja på i Haparanda och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Haparanda

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Haparanda vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Jonssons Entreprenadaktiebolag
Kranv. 12
953 33 HAPARANDA


Green Cargo AB
Kranv. 5
953 33 HAPARANDA


Gränsgrönt
Repslagareg. 42 B
953 31 HAPARANDA


Herajärvi Transport AB
Storg. 83 A
953 24 HAPARANDA


Junes Åkeri, M
Tingshusg. 17
953 37 HAPARANDA


K. Schakt och Transport
Vuonov. 183
953 92 Haparanda


Kattilavaara Åkeri AB
Vuonov. 22
953 92 Haparanda


Lagnebäcks Åkeri AB
Vuonov. 20
953 92 Haparanda


Lindgrens Åkeri AB
Tjäderv. 6
953 33 HAPARANDA


PTR- Badrumsrenoveringar AB
Salmisv. 23
953 92 Haparanda


Sterus Transport Och Försäljning AB
Kranv. 3
953 33 HAPARANDA


Tkh Logistics, AB
N. Industriv. 8
953 34 Haparanda


Tore Pellis Åkeri AB
Vuono Rantav. 28
953 92 Haparanda


V L Transport
Vuono Rantav. 10
953 92 Haparanda


Åke Leppäniemis Åkeri AB
Järnvägsg. 5
953 37 HAPARANDA

Annons:

Transportfirmor i Haparanda

Många av de olika åkerierna i Haparanda från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Haparanda kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Haparanda

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Haparanda innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Haparanda så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Haparanda kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Haparanda.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Haparanda som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.