Hitta åkeri i Hakkas

Annons:
I orten Hakkas finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Hakkas. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Hakkas som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Hakkas. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Hakkas hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Hakkas så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Hakkas så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Hakkas. Det finns flera olika åkerier att välja på i Hakkas och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Hakkas

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Hakkas vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Hakkas Transport AB
Byav. 15
980 41 HAKKAS


Hamory Wellness AB
Byav. 50
980 41 HAKKAS


Hks Transport I Hakkas AB
Byav. 50
980 41 HAKKAS


Lindenhalls Åkeri AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS


Verner Karlssons Åkeri AB
Rantatalov. 12
980 41 HAKKAS

Annons:

Transportfirmor i Hakkas

Många av de olika åkerierna i Hakkas från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Hakkas kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Hakkas

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Hakkas

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Hakkas innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Hakkas så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Hakkas kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Hakkas.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Hakkas som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.