Hitta åkeri i Gammelstad

Annons:
I orten Gammelstad finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Gammelstad. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Gammelstad som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Gammelstad. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Gammelstad hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Gammelstad så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Gammelstad så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Gammelstad. Det finns flera olika åkerier att välja på i Gammelstad och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Gammelstad

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Gammelstad vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bst Styckegods AB
G. Bodenv. 180
954 33 GAMMELSTAD


Hannes Åkeri AB
Kantorsv. 14
954 33 GAMMELSTAD


Norlings Transport, AB
Kornv. 12
954 32 Gammelstad


Sandahls Goods & Parcel
Nya Terminalg. 1
954 32 Gammelstad


Stadsbuden i Gammelstad AB
Hantverksv. 2 M
954 33 GAMMELSTAD


Tuvåkra Trafik, AB
Nya Terminalg. 10
954 32 Gammelstad

Annons:

Transportfirmor i Gammelstad

Många av de olika åkerierna i Gammelstad från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Gammelstad kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Gammelstad

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Gammelstad innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Gammelstad så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Gammelstad kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Gammelstad.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Gammelstad som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för