Hitta åkeri i Gällivare

Annons:
I orten Gällivare finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 17 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Gällivare. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Gällivare som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Gällivare. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Gällivare hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Gällivare så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Gällivare så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Gällivare. Det finns flera olika åkerier att välja på i Gällivare och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Gällivare

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Gällivare vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ameria Mining AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Anders Lundströms Maskiner
Raattamaav. 32
982 36 GÄLLIVARE


Berg & Last Transport I Gällivare AB
Egnahemsv. 2
982 36 GÄLLIVARE


Erik Landströms Åkeri AB
Länsmansg. 7
982 32 GÄLLIVARE


Gällivare Traktor AB
Ågatan 12
982 34 GÄLLIVARE


Gällivare Tyg Och Möbeltapetserarverkstad HB
Egnahemsv. 47
982 38 GÄLLIVARE


Hamstigs Livs AB
Magnetitvägen 9
982 39 Gällivare


Jcl Electro AB, Linus Lagnestig
Flöjtslingan 14
982 35 Gällivare


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


Larssons Åkeri AB, S.
Flöjtslingan 19
982 35 Gällivare


Nivas Last & Oljetransport AB
Snickarv. 11
982 38 GÄLLIVARE


P-Å Liljergrens Åkeri
Skräddarv. 5
982 38 GÄLLIVARE


Ronalds Entreprenad AB
070 - 600 99 83Sp Bergfrakt AB
Mettädokkas 220
982 92 GÄLLIVARE


Sälj & Transport i Norr Aktiebolag
Hantverkareg. 1
982 31 Gällivare


Tommys Last Vitåfors AB
Andra Sidanv. 15
982 39 Gällivare


Tornedalens Grus & Sten AB
Skräddarv. 5
982 38 GÄLLIVARE

Annons:

Transportfirmor i Gällivare

Många av de olika åkerierna i Gällivare från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Gällivare kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Gällivare

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Gällivare innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Gällivare så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Gällivare kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Gällivare.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Gällivare som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.