Hitta åkeri i Boden

Annons:
I orten Boden finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 16 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Boden. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Boden som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Boden. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Boden hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Boden så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Boden så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Boden. Det finns flera olika åkerier att välja på i Boden och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Boden

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Boden vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Buller Entreprenader, AB
Buddbyv. 36
961 42 Boden


Eriksson Bertil & Son Åkeri
Safirv. 13
961 46 Boden


Flyttservice i Boden AB
Moråsv. 5
961 67 BODEN


Göran Nilssons Åkeri
Kardgränd 2
961 42 Boden


HB Superfarm Boden
Övre Buddbyn 253
961 92 BODEN


Hedsvedjans Åkeri AB
Kusån 33
961 98 BODEN


Hl Miljötransporter i Boden AB
Safirv. 4
961 46 Boden


K Janssons Fordonstjänst i Boden AB
Hundsjö 21
961 91 Boden


Lendholms Åkeri AB
Gjutv. 9
961 38 BODEN


Mats Englund Åkeri, AB
Svedjebergsvägen 10
961 40 Boden


Nilssons Åkeri AB, Anders
Övre Bredåker 6
961 98 BODEN


Robert Johanssons Åkeri
Kusön 257
961 98 BODEN


Sawatdee, Joe
Kusån 501
961 98 BODEN


T R M Bredåker
S. Bredåker 1
961 95 Boden


Torbjörn Markströms Åkeri AB
N. Sunderbyv. 718
961 93 Boden


Åskogens Timmer & Transport AB
Åskogen 16
961 91 Boden

Annons:

Transportfirmor i Boden

Många av de olika åkerierna i Boden från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Boden kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Boden

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Boden

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Boden innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Boden så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Boden kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Boden.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Boden som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.