Hitta åkeri i Båtskärsnäs

Annons:
I orten Båtskärsnäs finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 1 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Båtskärsnäs. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Båtskärsnäs som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Norrbotten län som ligger nära dig som bor i Båtskärsnäs. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Båtskärsnäs hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Båtskärsnäs så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Båtskärsnäs så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Båtskärsnäs. Det finns flera olika åkerier att välja på i Båtskärsnäs och eventuellt även i närliggande städer i Norrbotten län.

Åkeri i Båtskärsnäs

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Båtskärsnäs vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Johan Morin Skog och Grustransport AB
Genvägen 6
952 95 Båtskärsnäs

Annons:

Transportfirmor i Båtskärsnäs

Många av de olika åkerierna i Båtskärsnäs från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Båtskärsnäs kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Båtskärsnäs

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Båtskärsnäs

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Båtskärsnäs innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Båtskärsnäs så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Båtskärsnäs kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Båtskärsnäs.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Båtskärsnäs som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.