Hitta åkeri i Ljungby

Annons:
I orten Ljungby finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Ljungby. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Ljungby som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kronoberg län som ligger nära dig som bor i Ljungby. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Ljungby hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Ljungby så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Ljungby så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Ljungby. Det finns flera olika åkerier att välja på i Ljungby och eventuellt även i närliggande städer i Kronoberg län.

Åkeri i Ljungby

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Ljungby vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Angelstad Olje AB
Öjarpsv. 2 Bolmen
341 94 Ljungby


Carlssons Åkeri AB, Jörgen
S. Tranhult 3
341 91 LJUNGBY


Claesson Transport i Ljungby AB
Movägen 2
341 32 Ljungby


Ery Trans
Rönnäsv. 30
341 33 LJUNGBY


Hamneda Grus & Åkeri AB
Långg. 13
341 32 Ljungby


Havator AB
Ringv. 2
341 32 Ljungby


Hårds Transport AB
070 - 754 50 17Konsult 83 AB
Björkhagav. 5
341 94 Ljungby


Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB
Svarvareg. 8
341 34 Ljungby


Ljungby Flyttningsbyrå AB
Kungsg. 31
341 31 LJUNGBY


Omnicab AB
Gjuterig. 7
341 31 LJUNGBY


Södra Skogsägarna Ek för
Garvaren
341 60 LJUNGBY

Annons:

Transportfirmor i Ljungby

Många av de olika åkerierna i Ljungby från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Ljungby kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Ljungby

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Ljungby innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Ljungby så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Ljungby kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Ljungby.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Ljungby som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.