Hitta åkeri i Liatorp

Annons:
I orten Liatorp finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Liatorp. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Liatorp som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kronoberg län som ligger nära dig som bor i Liatorp. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Liatorp hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Liatorp så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Liatorp så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Liatorp. Det finns flera olika åkerier att välja på i Liatorp och eventuellt även i närliggande städer i Kronoberg län.

Åkeri i Liatorp

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Liatorp vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ahlbergs Åkeri & Mekaniska AB
Bölsö Gård 1
343 74 Liatorp


Ernebrands Åkeri AB
Virdav. 17
343 74 Liatorp


Et Förvaltning AB
Värpeshult 14
343 74 Liatorp


Liatorps Åkeri AB
Virkenhultsv. 23
343 74 Liatorp

Annons:

Transportfirmor i Liatorp

Många av de olika åkerierna i Liatorp från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Liatorp kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Liatorp

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Liatorp

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Liatorp innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Liatorp så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Liatorp kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Liatorp.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Liatorp som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.