Hitta åkeri i Lessebo

Annons:
I orten Lessebo finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lessebo. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lessebo som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kronoberg län som ligger nära dig som bor i Lessebo. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lessebo hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lessebo så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lessebo så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lessebo. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lessebo och eventuellt även i närliggande städer i Kronoberg län.

Åkeri i Lessebo

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lessebo vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Baac 2013 AB
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Diesner Invest AB
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Edbergs Transport AB
Linnerydsv. 5
360 50 LESSEBO


Johanssons Åkeri AB, Ronny
Majv. 8
360 50 LESSEBO


Lessebo Timmertransporter, AB
Götg. 3
360 50 LESSEBO


Lessebo ÅC Åkericentral AB
Linnerydsv. 5
360 50 LESSEBO


Mats Ivanssons Åkeri AB
Videslund
360 50 LESSEBO


Smebäck Transport AB
Videslund Smebäck
360 50 LESSEBO


Åkeri AB Sjögren, Bertil
Januariv. 14
360 50 LESSEBO

Annons:

Transportfirmor i Lessebo

Många av de olika åkerierna i Lessebo från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lessebo kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lessebo

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lessebo innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lessebo så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lessebo kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lessebo.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lessebo som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.