Hitta åkeri i Lenhovda

Annons:
I orten Lenhovda finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lenhovda. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lenhovda som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kronoberg län som ligger nära dig som bor i Lenhovda. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lenhovda hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lenhovda så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lenhovda så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lenhovda. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lenhovda och eventuellt även i närliggande städer i Kronoberg län.

Åkeri i Lenhovda

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lenhovda vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

AB Kronqvists Åkeri
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Allroad Småland Transport AB
Storg. 52
360 73 Lenhovda


Claes Bertilsson Transport AB
Herråkra-hult Norragård 1
360 73 Lenhovda


HB Einar Johanssons Åkeri
Marhult
360 73 Lenhovda


Kronqvists Kross AB
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Kronqvists Åkeri, AB
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Lenhovda Fjärrtransporter
Myrg. 2
360 73 Lenhovda


Lenhovda Fjärrtransporter AB
Myrg. 2
360 73 Lenhovda


M F Åkeri AB
Skördev. 6
360 73 Lenhovda


Realtrans AB
Storg. 52
360 73 Lenhovda


Solhaga Trading AB
Näsbykulla Solhaga 1
360 73 Lenhovda


Uppvidinge Lastbilcentral AB
Vagnv. 1
360 73 Lenhovda

Annons:

Transportfirmor i Lenhovda

Många av de olika åkerierna i Lenhovda från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lenhovda kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lenhovda

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lenhovda innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lenhovda så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lenhovda kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lenhovda.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lenhovda som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.