Hitta åkeri i Lagan

Annons:
I orten Lagan finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lagan. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lagan som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kronoberg län som ligger nära dig som bor i Lagan. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lagan hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lagan så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lagan så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lagan. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lagan och eventuellt även i närliggande städer i Kronoberg län.

Åkeri i Lagan

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lagan vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Begt Johanssons Åkeri
Fallnaveka Södergård 3
341 52 Lagan


Fredriks Entrepenadtjänst
Hallsjö 3
341 52 Lagan


K Brunskogs Åkeri
Sandåsg. 15
341 50 Lagan


Mekopartner-Ao Service
Trotteslövsg. 12
341 50 Lagan


Melins Åkeri AB, Rolf
Hulje Västergård 3
341 52 Lagan


Mt Transport
Råslundsg. 12
341 50 Lagan


Pto Energi
Gässhult Södergård
341 52 Lagan

Annons:

Transportfirmor i Lagan

Många av de olika åkerierna i Lagan från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lagan kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lagan

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lagan innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lagan så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lagan kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lagan.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lagan som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.