Hitta åkeri i Vissefjärda

Annons:
I orten Vissefjärda finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Vissefjärda. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Vissefjärda som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Vissefjärda. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Vissefjärda hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Vissefjärda så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Vissefjärda så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Vissefjärda. Det finns flera olika åkerier att välja på i Vissefjärda och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Vissefjärda

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Vissefjärda vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Perssons Djurtransporter, HB
Nickemåla
360 60 VISSEFJÄRDA


Tony Seger AB
Förlångsö
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Transportfirmor i Vissefjärda

Många av de olika åkerierna i Vissefjärda från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Vissefjärda kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Vissefjärda

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Vissefjärda

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Vissefjärda innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Vissefjärda så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Vissefjärda kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Vissefjärda.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Vissefjärda som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.