Hitta åkeri i Västervik

Annons:
I orten Västervik finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 15 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Västervik. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Västervik som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Västervik. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Västervik hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Västervik så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Västervik så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Västervik. Det finns flera olika åkerier att välja på i Västervik och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Västervik

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Västervik vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andersson
Gladhammar Klockarbacken
593 96 VÄSTERVIK


Askeviks Åkeri
Jurastigen 58 B
593 43 VÄSTERVIK


At89 AB
Lysingsv. 18
593 53 Västervik


Esbjörn Nilssons Fraktservice
Abborrgränd 3 D
593 40 Västervik


Flygkurir Blb AB
Tallg. 37
593 41 VÄSTERVIK


Fraktkonsult Expressbud I Västervik AB
Stureg. 4 A
593 31 Västervik


Godsservice i Västervik AB
Kristinebergsg. 20
593 61 VÄSTERVIK


Holmbergs Kran och Transport AB
Pepparängsv. 22
593 93 Västervik


Jonson Kurir AB
Gröna Gränd 10
593 30 VÄSTERVIK


Nilzén, Håkan
Pipers Backe 11
593 38 VÄSTERVIK


Ok-Q8 AB
Depåv. 1
593 50 VÄSTERVIK


Ola Hjalmarssons Åkeri, AB
Myrv. 5
593 43 VÄSTERVIK


Roséns Skogstransporter AB
Fjärilskroken 2
593 52 VÄSTERVIK


Slutplattan Zpz 92833 AB
Rutsbergsg. 7
593 38 VÄSTERVIK


Stadsbudskontoret
Lucernav. 10
593 50 VÄSTERVIK

Annons:

Transportfirmor i Västervik

Många av de olika åkerierna i Västervik från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Västervik kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Västervik

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Västervik

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Västervik innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Västervik så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Västervik kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Västervik.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Västervik som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för