Hitta åkeri i Trekanten

Annons:
I orten Trekanten finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Trekanten. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Trekanten som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Trekanten. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Trekanten hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Trekanten så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Trekanten så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Trekanten. Det finns flera olika åkerier att välja på i Trekanten och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Trekanten

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Trekanten vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bergsknallen AB
Harby 234
388 98 Trekanten


Brundins Åkeri I Trekanten AB
Ingelsryd 113
388 98 Trekanten


Jonas Åkeri AB
Magister Haralds v. 6 B
388 40 TREKANTEN


Kalmar Stängsel & Transporter AB
Harby 330
388 98 Trekanten


Örjan & Magnus Åkeri AB
Äppelv. 16
388 41 Trekanten

Annons:

Transportfirmor i Trekanten

Många av de olika åkerierna i Trekanten från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Trekanten kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Trekanten

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Trekanten innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Trekanten så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Trekanten kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Trekanten.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Trekanten som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.